Піранья проти Чупакабри. Хто кого?

Пиранья против Чупакабры

У ніч з 28 на 29 квітня 2013 року по повідомленням ЗМІ Луганської області на території селища Донецьке одним з місцевих жителів була спіймана сумнозвісна Чупакабра, що заплуталася в нитках огорожі з колючої сітки Піранья. Як з’ясувалося пізніше, це був фазан, який в темряві був прийнятий селищним мешканцем за міфічного вбивцю живності.

Щоб читачеві було зрозуміло, про що йде мова, пояснимо, що захисна огорожа з колючої сітки Піранья є практично нездоланною для тварин середнього і великого розміру. При спробі вирватися, тварина ще сильніше фіксується хижими зубами армованої колючої стрічки. Цього разу попався фазан, але не рідкі випадки, коли тільки Піранья допомагала захистити кору дерев в зимовий період від псування її місцевими зайцями.

Втім, про долю фазана можна не хвилюватися, адже він проходить період відновлення в місцевій ветлікарні. Після повного одужання цікаву птицю відпустять на волю. За словами господаря паркану він радий, що поставив саме Піранью, адже якщо вона птицю не пропустила, людині й потикатися немає чого.