Новини сайту

Фірмі Кайман виповнилося 25 років

На сайті Виробничої групи Кайман caiman.ua повідомляється, що 29 серпня 2019 роки їй виповнилося 25 років. Кайман був заснований в 1994 році, його основна спеціалізація – захисні огорожі різного типу та конструкції. За період своєї діяльності Виробнича група Кайман убезпечила десятки тисяч об'єктів по всій країні і давно вийшла в лідери виробництва армованої колючої стрічки Єгоза та інших інженерних систем захисту периметра.

Зварні панельні огорожі використовуються для охорони аеропорту

Сімферопольський аеропорт – найважливіший транспортний вузол країни, як і інші об’єкти стратегічного призначення потребує особливого захисту. Керуючись саме цим критерієм керівництво Сімферопольського аеропорту вже кілька років поспіль допрацьовує систему захисту периметру. Як варіанти загородження розглядалися варіанти парканів, але в результаті, найбільш прийнятним виявився варіант панельного огородження – паркану зварного панельного типу, посиленого колючим дротом Єгоза, запропонований Виробничою групою «Кайман».

Піранья проти Чупакабри. Хто кого?

У ніч з 28 на 29 квітня 2013 року по повідомленням ЗМІ Луганської області на території селища Донецьке одним з місцевих жителів була спіймана сумнозвісна Чупакабра, що заплуталася в нитках огорожі з колючої сітки Піранья. Як з’ясувалося пізніше, це був фазан, який в темряві був прийнятий селищним мешканцем за міфічного вбивцю живності.

Яке загородження є найбільш ефективним?

Виробничої групою «Кайман» в рамках побудови стратегії подальшого розширення асортименту продукції було проведено опитування серед численних клієнтів на території України. Метою опитування було виявлення найбільш ефективного загородження, що має максимальний стримуючий потенціал.