Паркан із зварних панелей

Паркан із зварних панелей

Якщо ви шукаєте недорогу, але вельми надійну огорожу, рекомендуємо звернути увагу на паркан із зварних панелей. З одного боку, при його виготовленні використовується менше металу, ніж, скажімо, при виробництві пруткових огорож, з іншого боку його конструкція гарантує безпеку об’єкта, виключаючи ймовірність пошкодження паркану і подолання загородження зверху. Покриті спеціальним полімером зварні панелі прослужать під снігом, дощем і палючим сонцем не один десяток років, радуючи бездоганним зовнішнім виглядом.

Якщо ви шукаєте міцний та довговічний паркан, варто звернути увагу на версію з дротяної зварної сітки. https://alligator.ua/catalog/fences Паркани секційного типу або панельні огородження останнім часом користуються великою популярністю, так як при досить демократичный вартості можуть стати серйозною перешкодою для тих, хто вирішив проникнути на територію, що охороняється. Солідний зовнішній вигляд, можливість комбінації з колючим дротом роблять цей тип загороджень відмінним вибором як для підприємств, так і для охорони приватних домоволодінь. До всього іншого паркани металеві зварні виготовляються в широкому діапазоні кольорів, так що ваш паркан буде гармоніювати з фасадом будинку не вибиваючись з ідилії загальної картини.

Зварні панельні огородження монтуються готовими панелями, що полегшує процес установки. Але окремо хотілося б сказати про конструктивні особливості. Панелі робляться з металевого прутка та приварених стовпів квадратного перетину. У свою чергу прутки зварюються в решітку, що має осередки 50 на 200 мм. На панель наноситься захисне оцинковане покриття. Для закріплення властивостей довговічності оцинковка покривається полімерною фарбою. В результаті отримуємо паркан з експлуатаційним терміном не менше 25 років. При цьому власник такого паркану позбувається необхідності поновлення шару фарби та іншої попутної обробки.

Також відзначимо, що секції паркану зі зварної панелі можуть виготовлятися в широкому діапазоні розмірів – від 630 до 2430 міліметрів. Плюс покупець має можливість регулювати висоту опорних стовпів в діапазоні 1330-3130 міліметрів. Якщо ви хочете монтувати паркан з панелей безпосередньо в бетон, слід вибирати подовжену конструкцію опорних стовпів. У випадку з анкерним кріпленням у стовпів повинна бути квадратна основа.