Паркан із пластикової дошки

Паркан із пластикової дошки

Паркан із пластикової дошки може мати будь-який колір залежно від вимог замовника. В якості опор при монтажі такого паркану використовуються металеві стовпи, оброблені товстим шаром полімерного і антикорозійного покриття. Ми також пропонуємо декілька способів установки паркану з пластикової дошки. В цілому пластикові паркани можна назвати найбільш гнучкими з точки зору декоративного оформлення. Якщо хочете, щоб ваше домоволодіння відрізнялося від інших – паркан з пластикових дошок кращий варіант.

Прогрес невблаганно змінює звичне уявлення людства про те, як повинні виглядати будинки та паркани 21 століття. Паркан із пластикової дошки є яскравим доказом переосмислення ставлення до пластика, як тендітного матеріала. Отже, що ж таке паркан пластиковий? Зовнішність цих парканів не обмежується якими-небудь рамками, а тому може бути абсолютно різною. Здатність протистояти стихії та робити життя людей затишнішим відносить паркан з ПВХ до числа універсальних рішень. Так, якщо необхідно убезпечитися від пустих поглядів і міського шуму, панель ПВХ стане кращим рішенням. Пластикова дошка зберігає всі переваги звичайної дошки (швидкий ремонт – заміна в разі пошкодження), але при цьому дозволяє власникові не турбуватися про фарбування, деформації внаслідок температурних коливань і зміни рівня вологості повітря.

Це відмінний паркан для дачі, хоча було б несправедливо обмежувати паркан з пластикової дошки тільки лише сферою заміського будівництва, адже навіть розкішний особняк нітрохи не втратить своєї солідності та привабливості, якщо буде обгороджений таким парканом. Пластикові паркани для дачі, зібрані з дощок ПВХ, встановлюються на металеві стовпи зі спеціальним профілем, що дозволяє не турбуватися про стійкість паркану навіть при сильних натисках стихії. Панелі пластикові можуть монтуватися на два типи кріплень – стовпи анкерного типу (з фіксуючими болтами) або ж традиційні стовпи, що вкопують у землю.

Стовпи мають надійний захист від корозії, реалізований за рахунок двошарового нанесення покриття – оцинковки та полімерної фарби. Полімерне покриття досить товсте, так що воно здатне прослужити кілька десятиліть без впливу на зовнішній вигляд самого стовпа.

Пластиковий профіль або, як його ще називають, профіль ПВХ незмінно приходить на заміну застарілим матеріалам, забезпечуючи новий рівень якості за всіма показниками. До числа найбільш відомих марок ПВХ дошки відноситься Сінокс (Synox), відома своєю міцністю та надійністю.