Паркан із пластику з шумозахистом

Паркан із пластику з шумозахистом

Паркан із пластику з шумозахистом – масивна тришарова конструкція, середній шар якої представлений спеціальним матеріалом, призначеним для прийняття та погашення звукових вібрацій. У наших клієнтів є можливість замовити як паркан з гладкою поверхнею, так і загородження з фактурним декоративним шаром, стилізованим під структуру натурального дерева. Такий варіант буде ідеально вписуватися в природний ландшафт з великою кількістю чагарників і дерев.

На сучасну людину впливає така кількість подразників, що сказати, який з них займає провідну позицію, дуже складно. Одне можна стверджувати напевно – шумове забруднення вкрай негативно впливає на здоров’я та якість життя людей. Шумозахист потрібен приватним будинкам, окремо розташованим офісам, муніципальним будівлям для нормальної роботи. Є універсальний спосіб позбавлення від міського шуму – це шумозахисний паркан. Основним шумопоглинаючим матеріалом в таких огорожах є пластик (ПВХ), який і приймає на себе масивний шумовий удар.

Перед купівлею шумозахисного паркану із пластика слід врахувати кілька факторів – рівень шумової забрудненості об’єкта, що захищається, відстань між парканом і об’єктом, особливості місцевості. Враховуючи всі ці особливості, фахівці і підбирають необхідну висоту, товщину паркану, тип ПВХ профілю. Так, проектування шумозахисних парканів повинно проводитися професіоналами для досягнення максимальних показників захищеності від шуму.

Шумозахисні паркани, крім усього іншого, довговічні та толерантні до корозії, добре переносять температурні коливання, зміни вологості повітря. Конструктивно шумозахисний паркан нагадує сандвіч, що складається з двох шарів ПВХ та звукопоглинаючого матеріалу між ними. В окремих випадках для посилення шумового захисту використовується подвійний шар звукопоглинального матеріалу.

Паркани з ПВХ з високими шумозахисними властивостями можуть виготовлятися з вертикальної або горизонтальної дошки, що дозволяє коригувати фізичні та естетичні параметри паркану, домагаючись необхідних показників.