Паркан із сітки Піранья

Огорожа з колюче-ріжучої сітки Піранья

Цей паркан не підведе, якщо потрібно буде захистити периметр від несанкціонованого проникнення. Завдяки досить дрібним коміркам і гострим ріжучим краям армованої колючої стрічки, паркан із сітки Піранья перетворюється на нездоланний бар’єр. При скріпленні ниток АКС між собою використовуються скоби спеціальної конструкції, завдяки якій виключається ймовірність їх розгинання.

Повертаючись до теми плоских загороджень варто приділити особливу увагу повномірним колюче-ріжучим конструкціям типу Піранья. Дротяна сітка Піранья якомога краще підходить для створення протяжних високих парканів для захисту будь-яких об’єктів. При її використанні вдається досягти декількох позитивних результатів: заощадити на паркані, одночасно підсиливши його захисно-стримуючу функцію. Крім усього іншого паркан із сітки здатний прослужити дуже довго завдяки надійному оцинкованому покриттю. Паркан із сітки Піранья https://piranja.ua/ua/catalog/fences можна комбінувати з іншими дротовими бар’єрами, як то: Єгоза-Супер, Концертина, плоскі спіральні загородження Єгоза. Додаткові бар’єри слід встановлювати поверх паркану ЗКР-П Піранья.

Паркани з сітки даного типу являють собою діагональний перетин армованої колючої стрічки, скріпленої між собою спеціальними скобами. Варто підкреслити, що в цьому випадку частіше використовуються не плоскі (як в спіральних загородженнях), а круглі скоби для фіксації ниток АКС між собою. Купуючи паркан з колючого дроту Піранья слід звернути увагу на те, що цей вид дротового загородження реалізується як в рулонах, так і у вигляді готових панелей (прольотів), обрамлених профілем з металу. Панелі готові до безпосереднього монтажу паркану та мають більш естетичний, закінчений вигляд. Полотно при цьому виглядає дещо агресивно, що може виступити в якості фактору психологічного тиску на підсвідомість зловмисників.

Монтаж колюче-ріжучої сітки Піранья виконується на металеві опори або цегляні, бетонні стовпи за традиційною технологією. Але необхідно дотримуватися запобіжних заходів при монтажі такого паркану. Краще не ризикувати і довірити монтаж огорожі ЗКР-П Піранья професіоналам.